Культура безпечності харчових продуктів: нові законодавчі вимоги

Культура безпечності харчових продуктів: нові законодавчі вимоги

Культура безпечності харчових продуктів поповнюється новими законодавчими вимогами як ми попереджали в жовтні минулого року щодо планів Європейської комісії. У березні 2021 року ці нові вимоги були прийняті. Це закріплено в Регламенті ЄС 2021/382 про внесення змін до Додатків до Регламенту (ЄК) № 852/2004.
Нові рішення в першу чергу спрямовані на забезпечення здоров’я споживачів, гарантування чесної практики в міжнародній торгівлі продуктами харчування та координацію всієї роботи щодо харчових стандартів, що проводиться міжнародними урядовими та неурядовими організаціями. Для отримання додаткової інформації дивиться наш оновлений допис у блозі.

 

 

Опубліковано в Новини холдингу DQS