Упаковка

Упаковка

Сертифікований захист, зручність і контроль, щоб тримати їжу в цілості й схоронності.

BRC УпаковкаIFS PACsecureFSSC 22000EN 15593

Повернутися до “Їжа, корма та гігієна”

BRC Упаковка

BRC Упаковка призначений для виробників упаковки, які постачають компоненти або готову упаковку для упаковки харчових продуктів, а також їх постачальників, Крім того, сертифікат BRC рекомендується для будь-яких постачальників пакувальних матеріалів в Великобританії, які потребують місцеві роздрібні мережами, щоб забезпечити необхідні докази якості.

У Великобританії основна частина харчових продуктів продається під брендами роздрібних торгових мереж.  Для того, щоб задовольнити свої юридичні зобов’язання, роздрібні торговці зобов’язані контролювати свої постачальник, а також продемонструвати свою власну «належну обачність» при розміщенні продуктів харчування на ринку. Це також включає в себе виробників упаковки харчових продуктів, які повинні продемонструвати виконання вимог BRC BRC Упаковка.

Переваги для вашої організації
  • Підвищення довіри щодо безпеки, якості та легальність продукту між роздрібними продавцями і покупцями пакувальних матеріалів
  • Підвищена безпека продукту і менший ризик відповідальності за якість продукції
  • Безпечний і ефективний процес протікає в інтересах безпеки пакувального матеріалу для того, щоб швидко визначити і контролювати ризики щодо гігієни, якості і небезпеки для здоров’я споживачів, а також вказати ефективні превентивні заходи
  • Доступ до британського ринку продуктів харчування
BRC Упаковка випуск 6. Що нового?

Очікуваний випуск нового Глобального стандарту BRC для упаковки – випуск 6 відбувся в серпні 2019 року – і зміни не лише в назві.  Новий Глобальний стандарт упаковки BRC – випуск 6 включає шість основних змін: дві основні зміни щодо протоколу та чотири ключові зміни стосовно вимог колишньої упаковки та пакувальних матеріалів – сертифікація випуску 5. Під час читання врахуйте, що вимоги та протокол все ще можуть змінюватися.

Детальніше про зміни: https://dqs-cfs.com/2019/01/whats-new-brc-global-standard-for-packaging-issue-6/

Хронологія

Після передбачуваної публікації нового стандарту BRC Eпаковка – випуск 6 у серпні 2019 року, настає перехідний період у шість місяців. Використання випуску 6 є обов’язковим для всіх сертифікаційних аудитів, що проходять з лютого 2020 року. До цієї дати сертифікація згідно нової версії неможлива.

Як один із провідних органів сертифікації систем управління та стандартів стійкості, DQS є вашим природним партнером для сертифікації BRC Packaging 6. Завдяки плавному плануванню аудиту, досвідченим аудиторам та поглибленим аудиторським звітам ми будемо супроводжувати вас протягом усього процесу сертифікації.

DQS, маючи більше 30 років досвіду, підтримує своїх клієнтів проводячи:

  • Вебінари
  • Семінари та тренінги
  • Аудит невідповідностей

Щоб отримати індивідуальну інформацію про BRC Packaging, зв’яжіться з нашим офісом.

Повернутися до “Їжа, корма та гігієна”

Повернутися до “Їжа, корма та гігієна”

IFS PACsecure

IFS PACsecure є стандартом якості, який застосовується до всіх форм первинних і вторинних пакувальних матеріалів.

Цілі IFS PACsecure полягають в забезпеченні безпеки харчових продуктів за керівними принципами пакувальних матеріалів і створенні загального стандарту з єдиною системою оцінки. DQS CFS є акредитованим органом по сертифікації IFS PACsecure і має кваліфікованих аудиторів по всій земній кулі.

Стандарт IFS PACsecure охоплює гнучкі і жорсткі пластмаси, папір, метал, скло та інші пакувальні матеріали.

Переваги:

  • Підвищення довіри споживачів і роздрібної торгівлі
  • Докази того, що належна обачність використовується щодо безпеки продукції, якості та законності
  • Менший ризик відповідальності за якість продукції за рахунок продемонстрованого виконання зобов’язань щодо безпечності продукції
  • Міжнародно визнані сертифікати

Повернутися до “Їжа, корма та гігієна”

Повернутися до “Їжа, корма та гігієна”

Сертифікація системи безпеки харчових продуктів 22000 (FSSC 22000)

Сертифікація системи безпеки харчових продуктів 22000 (FSSC 22000) є надійна, базована на ISO, міжнародно прийнята схема сертифікації для аудиту і сертифікації безпеки харчових продуктів у всьому ланцюгу поставок. FSSC 22000 використовує існуючі стандарти ISO 22000, ISO 22003 та технічні характеристики для сектора PRP, які були розроблені на основі широких і відкритих консультацій з великою кількістю відповідних організацій.  Сертифіковані виробники за ISO 22000 можуть отримати повний GFSI прийнявши FSSC 22000 сертифікацію відповідно вимогам технічної специфікації для PRP сектора і додаткових вимог до схеми.

Огляд FSSC 22000

Стандарт складається з трьох компонентів: ISO 22000, Програм передумов (PRPs – Pre-Requisite-Program) та додаткових вимог FSSC 22000. Міжнародний стандарт ISO 22000 є основою для FSSC 22000 та визначає вимоги до управління, внутрішньої та зовнішньої комунікації та вказує на підхід до постійного вдосконалення. Це причина, чому перегляд ISO 22000 має такий великий вплив на FSSC 22000. Спеціалізовані Програми передумови гарантують, що FSSC 22000 застосовується для (майже) всіх компаній ланцюга поставок. Додаткові вимоги FSSC 22000 забезпечують послідовність та цілісність та регулюють адміністрування та управління FSSC 22000.

Крім того, існує додатковий модуль управління якістю, який включає всі інтегруючі елементи ISO 9001 в сертифікацію FSSC 22000. Таким чином можна поєднувати сертифікацію управління безпечністю харчових продуктів із сертифікатом управління якістю.

FSSC 22000 застосовується для таких галузей: виробництво харчових продуктів, виробництво упаковки для харчових продуктів, виробництво кормів для тварин, ведення сільського господарства, а також транспортування та зберігання, громадське харчування та роздріб та оптовий продаж. Базовий показник GFSI справедливий для виробництва харчових продуктів (C), виробництва кормів для тварин (D), транспортування та зберігання (G), виробництва упаковки для харчових продуктів (I) та біохімічних речовин (K).

Переваги для вашої організації
  • Базований на стандартах ISO підхід до ланцюга поставок
  • Прийнятий GFSI
  • Використовує існуючі, незалежні, міжнародні стандарти
  • ISO 22000, ISO 22003 та технічні характеристики для PRP сектора
  • Акредитація ISO/IEC 17021 (система і процесний підхід)
  • Широке охоплення: виробництво харчових продуктів (включені забій і корм для домашніх тварин)
  • Схвалення і прихильність зацікавлених сторін (промисловості, підприємств роздрібної торгівлі, неурядових організацій)
  • Глибокі і ретельні аудити безпеки харчових продуктів
  • Незалежна схема управління
  • Прозорість
Зміни в FSSC Version 5

У новій версії 5 є додатковий модуль управління якістю, який включає всі інтегруючі елементи ISO 9001 в сертифікацію FSSC 22000. Таким чином можна поєднувати сертифікацію управління безпечністю харчових продуктів із сертифікатом управління якістю.
FSSC 22000 застосовується для таких галузей: виробництво харчових продуктів, виробництво упаковки для харчових продуктів, виробництво кормів для тварин, сільське господарство, а також транспорт та зберігання, громадське харчування та роздріб та оптовий продаж. Базовий показник GFSI справедливий для виробництва харчових продуктів (C), виробництва кормів для тварин (D), транспортування та зберігання (G), виробництва упаковки для харчових продуктів (I) та біохімічних речовин (K). Детальніше dqs-cfs.com/…/fssc-22000-version-5-wesentliche-aenderungen-und-ihre-hintergruende

Хронологія

3 червня 2019 року FSSC 22000 опублікував версію 5 своєї схеми сертифікації. Однією з причин перегляду є публікація стандарту ISO 22000:2018 минулого літа, який використовується як основа для схеми сертифікації, орієнтованої на GFSI. Нова версія включає переважно структурні зміни.

Аудит щодо вимог схеми FSSC 22000 V4.1 дозволений лише до 31 грудня 2019 року. Оновлення аудиту щодо вимог V5 щодо FSSC 22000 проводиться з 1 січня 2020 року по 31 грудня 2020 року. У надзвичайних обставинах аудит оновлення V5 можна відкласти до 2021 року, але цей процес повинен бути завершений відповідно до вимог схеми FSSC до 29 червня 2021 року. Після цієї дати термін дії сертифікатів V4.1 закінчується і організації потрібно буде розпочати процес сертифікації відповідно до ISO 17021, щоб повторно отримати сертифікацію.

DQS group є одним із провідних органів сертифікації систем управління та стандартів стійкості та ваш природний партнер для сертифікації FSSC 22000. Завдяки плавному плануванню аудиту, досвідченим аудиторам та поглибленим аудиторським звітам ми будемо супроводжувати вас протягом усього процесу сертифікації.

DQS, маючи більше 30 років досвіду, підтримує своїх клієнтів проводячи:

  • Вебінари
  • Семінари та тренінги
  • Аудит невідповідностей

Щоб отримати індивідуальну інформацію про FSSC 22000, зв’яжіться з нашим офісом.

Повернутися до “Їжа, корма та гігієна”

Повернутися до “Їжа, корма та гігієна”

EN 15593: Стандарт для упаковки харчових продуктів

EN 15593 є міжнародно визнаним стандартом для управління гігієною в харчовій пакувальної промисловості. Він визначає вимоги для виробників і постачальників упаковки для харчових продуктів, включаючи зберігання і транспортування.

Стандарт базується на принципах аналізу небезпек та оцінки ризиків, а також визначає відповідні рівні контрольних точок і заходів для кожної стадії виробничого процесу. Вимоги сформульовані таким чином, що вони можуть бути легко інтегровані в системи управління, такі як ISO 9001 та ISO 22000, але керівництво також може бути використане в якості незалежної системи управління гігієною.

EN 15593 був введений в 2008 році в якості європейської альтернативи стандарту BRC/IoP і вже отримав широке визнання в Європі. Основна увага в першу чергу на упаковці першого рівня, але він також може бути застосований і до інших компонентів упаковки і до постачальників виробників упаковки.

Переваги:

  • Зниження ризиків відповідальності
  • Підтверджує ефективність системи управління гігієною
  • Захист споживачів
  • Відповідає очікування харчової промисловості та підвищує довіру серед покупців пакувальних матеріалів
  • Зниження ризиків відповідальності
  • Підтверджує ефективність системи управління гігієною
    захист споживачів
    Відповідає очікування харчової промисловості та підвищує довіру серед покупців пакувальних матеріалів

Повернутися до “Їжа, корма та гігієна”