Вихідні дані, конфіденційність та відповідальність

Вихідні дані, конфіденційність та відповідальність

ТОВ “ДКС СЕРТИФІК УКРАЇНА” – член DQS Group

вул. Микільсько-Слобідська, 6д, Kиїв, 02002, Україна
тел/факс: +380(44) 541 1792, 459 7819
E-mail: 
occk@quality.kiev.ua

Директор: Віктор Ягодзінський

ТОВ “ДКС СЕРТИФІК УКРАЇНА” (надалі DQS Ukraine, як член DQS Group) дуже серйозно ставиться до захисту ваших особистих даних. Ми розглядаємо ваші особисті дані конфіденційно та відповідно до закону про захист даних. Ця політика конфіденційності повідомляє вас про те, як, в якій мірі та з якими цілями ми обробляємо особисті дані при використанні веб-сайту www.dqs.com.ua

1. Збір, обробка та використання персональних даних за запитом

Використання нашого сайту можливе без надання персональних даних. Ви не зобов’язані відвідувати цей веб-сайт і надавати жодних особистих даних. Якщо Ви не наддасте нам особисту інформацію, ми не зможемо спілкуватися, і Ваші коментарі залишаться без відповіді. В іншому випадку для Вас не буде ніяких наслідків. Що стосується особистої інформації (наприклад, ім’я, адреса або адреса електронної пошти), яка збирається на нашому сайті, це робиться на добровільній основі, за винятком випадків, явно описаних нижче. Ці дані не будуть передані третім особам без вашої прямої згоди. Ми хотіли б зазначити, що передача даних через Інтернет (наприклад, спілкування електронною поштою) може бути небезпечною. Повний захист даних від доступу третіми особами неможливий.

Якщо обробка ваших особистих даних базується на вашій згоді, ви маєте право відкликати вашу згоду в будь-який час, наслідком буде те, що обробка вашої особистої інформації стане неприйнятною для майбутнього. Проте це не впливає на законність обробки, яка здійснювалась на підставі згоди до анулювання.

2. Обробка даних для використання сайту

Коли ви відвідуєте наш веб-сайт, ми збираємо необхідну інформацію, щоб ви могли його використовувати. Це включає в себе вашу IP-адресу та дані про початок, кінець та предмет вашого використання веб-сайту, а також будь-які ідентифікаційні дані. Ці дані використовуються для надання та розробки послуги відповідно до вимог. Вони завжди видаляються, як тільки вони більше не потрібні і немає зобов’язань щодо зберігання.

3. Згода на куки та веб-аналіз

Коли ви відвідуєте наш сайт, може з’явитися так званий «банер куки», яким ми повідомляємо вас про встановлення файлів куки для оптимізації веб-сайту  (див. параграф 4) та для веб-аналітики (див. параграф 5). Якщо ви згодні, можна продовжувати, як більш детально описано в наступних двох параграфах. Якщо Вас це не влаштовує — залиште наш сайт.

4. Куки

Якщо ви відвідуєте наш веб-сайт і даєте свою згоду (див. параграф 3), можливо, що інформація у вигляді файлу куки зберігається на вашому комп’ютері. Куки — це невеликі текстові файли, які надсилаються з веб-сервера у ваш браузер і зберігаються на жорсткому диску вашого комп’ютера. Це дозволяє розпізнати вас, коли ви знову відвідуєте сайт. Таким чином, ми можемо гарантувати найкращу функціональність сайту та виконувати, наприклад, веб-аналітики (див. параграф 5). Більшість браузерів налаштовані на автоматичне прийняття файлів куки. Ви можете дезактивувати зберігання файлів куки у своєму веб-браузері та мати можливість видаляти їх із жорсткого диска у будь-який час. Ми хотіли б звернути увагу на те, що використання функціоналу веб-сайту без файлів куки буде обмежено. Однак ви також можете використовувати свій веб-браузер лише для того, щоб запобігти встановленню певних куки-файлів (наприклад, файли куки з боку третіх сторін), наприклад, якщо ви хочете запобігти веб-відстеженню. Для отримання додаткової інформації див. розділ «Довідка» у вашому веб-браузері.

5. Веб-аналіз Google Analytics

Якщо ви відвідуєте нашу веб-сайт та надаєте згоду (див. параграф 3), ми використовуємо Google Analytics, службу веб-аналізу Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, США (Google). Google Analytics використовує файли cookie (див. параграф 4), щоб дозволити аналіз використання вами веб-сайту. Інформація про використання цього веб-сайту зазвичай передається на сервер Google у США та зберігається там. Однак Google скоротить Вашу IP-адресу в країнах-членах Європейського Союзу або в інших країнах-підписантах Угоди про Європейський економічний простір заздалегідь і тим самим зробить її анонімною. Тільки у виняткових випадках повна IP-адреса буде передана на сервер Google у США та скорочена там. Від імені оператора цього веб-сайту Google використовуватиме інформацію для оцінки вашого використання веб-сайту для складання звітів про діяльність.

Ви можете скасувати вашу згоду на веб-аналіз та відповідне використання файлів куки, по перше, за допомогою відповідної настройки програмного забезпечення веб-браузера (див. параграф 4). По-друге, ви можете запобігти збиранню та передачі даних, пов’язаних із використанням вами веб-сайту (включаючи вашу IP-адресу) в Google та обробці цих даних компанією Google шляхом завантаження та встановлення додаткового браузера, доступного за наступним посиланням. Крім того, Ви можете заборонити Google Analytics збирати дані, встановивши на комп’ютері “Opt-Out-Cookie”; будь ласка, скористайтеся наступним посиланням: Відмовитися від Cookie. Додаткову інформацію про захист даних у Google Analytics можна знайти за адресою: https://policies.google.com.

6. Правова база для обробки

Правова база для обробки залежить від мети, для якої дані обробляються. Ми збираємо, як описано у параграфі 5, дані для вдосконалення веб-сайту на основі застосовного закону про захист даних для медіа.

7. Передача інформації третій стороні

Ваші особисті дані будуть передані третім особам тільки в випадку, якщо це дозволено законом, або якщо ви дали свою попередню згоду. Наприклад, ми можемо передавати дані іншим компаніям групи DQS, якщо це необхідно для відповіді на запит, який ви зробили. Ми надаємо ваші дані державним органам лише в рамках юридичних зобов’язань або в результаті офіційного чи судового рішення.

Ваші особисті дані будуть передані третім особам, якщо це дозволено, або якщо ви дали свою попередню згоду. Наприклад, ми можемо надати дані іншим компаніям у групі DQS, якщо це необхідно для відповіді на запит, який ви зробили. Ми розголошуватимемо ваші дані лише державним органам у рамках юридичних зобов’язань або в судових наказах, або рішеннях суду. Передача інформації відбувається лише у випадку, якщо одержувач забезпечує адекватний рівень захисту даних та відсутність інших інтересів, які заслуговують захисту від передачі даних. Якщо у вас є які-небудь питання, зв’яжіться з відповідальним за захист даних (див. параграф 11).

8. Видалення

Дані, зібрані Google Analytics у вигляді псевдонімних профілів користувачів (параграф 5), будуть видалені не пізніше ніж через 38 місяців після останньої нової записи у відповідному профілі користувача. У всіх інших випадках ми видаляємо Ваші особисті дані, як тільки вони більше не потрібні для цілей, пов’язаних зі збиранням та обробкою, і якщо не існує жодних правових вимог щодо зберігання.

9. Захист даних

DQS Ukraine вніс необхідні технічні та організаційні заходи для захисту ваших персональних даних від втрати, знищення, маніпулювання та несанкціонованого доступу. Наші співробітники та всі особи, які займаються обробкою даних, зобов’язані дотримуватися законів про захист даних та конфіденційно ставитися до особистих даних. Наші співробітники відповідно навчені. І внутрішні, і зовнішні тести забезпечують дотримання всіх відповідних процесів захисту даних в DQS Ukraine.

10. Ваші права щодо персональних даних

Закон про захист даних надає Вам ряд прав щодо даних про вашу особу (так звані права суб’єктів даних). Взагалі, це право вимагати інформацію про Ваші особисті дані, що зберігаються в нас, а також право корегувати, видаляти або обмежити обробку цих даних та заперечувати проти обробки. Чи і в якій мірі ці права існують в окремих випадках, і які умови застосовуються, залежить від Закону України «Про захист персональних даних» № 2297-VI від 01.06.2010. Якщо ви дали свою згоду на обробку Ваших особистих даних, Ви можете скасувати це в будь-який час. Ви також маєте право звернутися до компетентного контролюючого органу із захисту даних. Проте, якщо у вас є які-небудь питання або скарги щодо захисту даних у DQS Ukraine, радимо спочатку звернутися до нашого офісу (див. параграф 12).

11. Нема автоматичного єдиного рішення

Оскільки це не необхідно для укладання договору чи дозволено законом (як і у випадку перевірки віку), ми не використовуємо ваші особисті дані для автоматичних індивідуальних рішень.

12. Як ви можете зв’язатися з нами?

Ви знайдете наші контактні дані як відповідального органу на початку цього документу. Якщо ви бажаєте скористатися правами, зазначеними у пункті 10, або якщо у вас є будь-які питання до нас про захист даних або про цю декларацію про захист даних, ви також можете звернутися в наш офіс: occk@dqs.com.ua

13. Поправка до політики конфіденційності

Нові юридичні вимоги, ділові рішення або технічні розробки можуть вимагати внесення змін до нашої політики конфіденційності. Політика конфіденційності буде відповідно адаптована. Ви завжди можете знайти останню версію на нашому сайті.

ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ

У випадку непрямих або прямих посилань на зовнішні інтернет-сайти (links), які не входять до сфери відповідальності DQS Ukraine, зобов’язання про відповідальність набирає чинності лише тоді, коли DQS Ukraine усвідомлює зміст, і якщо це буде технічно можливо і розумно використовувати для більш незаконного вмісту. Цим ми прямо заявляємо, що під час переходу за посиланням не було виявлено незаконного вмісту на сторінках, які мають бути пов’язані. Ми не маємо впливу на поточний і майбутній дизайн, зміст або походження пов’язаних сторінок. Ми чітко відмежовуємо себе від усього вмісту всіх пов’язаних сторінок, які були змінені після первинного посилання, а також від будь-якого незаконного або аморального інтернет-вмісту. Доступ за допомогою посилань на веб-сайти інших організацій є їх власною зоною відповідальності.

Зміст цього веб-сайту підпорядкований авторському праву. Використання пропонованої інформації та вмісту, крім приватних цілей, дозволяється лише з нашого дозволу.